اخبار مهم:

ایجاد حدود ۴۰۰ مرکز نیکوکاری کارآفرینی از ابتدای سال جاری در کشور

حجت‌الله عبدالملکی با بیان اینکه مهم‌ترین رویکرد کمیته امداد برای رفع فقر، توانمندسازی و ایجاد درآمد با ثبات برای خانواده‌های تحت حمایت است، گفت: کمیته امداد سه راهبرد در این راستا در دستور کار قرار داده است که یکی از این راهبردها توسعه همکاری فعالان کسب و کار است.

وی با تاکید بر اینکه رفع مشکل بیکاری و تولید اشتغال برای محرومان کار بزرگ و سنگینی محسوب می‌شود، ادامه داد: با منابعی که به صورت رسمی در اختیار کمیته امداد است، نمی‌توانیم این بار بزرگ را به تنهایی به دوش بکشیم و لازم است از همکاری فعالان فضای کسب و کار استفاده کنیم.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با اشاره به اینکه برای اشتغال‌زایی در این حوزه سه گروه اصلی را مدنظر قرار دادیم، بیان کرد: خیرین کارآفرین، جهادگران کارآفرین و کارآفرینان حرفه‌ای به عنوان راهبران شغلی سه جریانی بودند که می‌توانند کمیته امداد را در این زمینه یاری کنند.

وی درباره مراکز نیکوکاری کارآفرینی گفت: این وعده را داده بودیم که تا انتهای سال ۵۰۰ مرکز نیکوکاری کارآفرینی افتتاح خواهد شد و به عنوان محل‌هایی برای تجمع خیرین کارآفرین فعالیت خواهند کرد. در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد از برنامه را عملیاتی کرده‌ایم و پیش‌بینی این است که تعداد مراکز نیکوکاری کارآفرینی به بیش از آنچه برنامه‌ریزی کرده بودیم خواهد رسید.

عبدالملکی افزود: خیرانی که برای ایجاد شغل برای محرومان در مراکز نیکوکاری گرد هم می‌آیند، می‌توانند از خود فعالان کسب و کار، کارمندان دستگاه‌های اجرایی و دولتی، اساتید دانشگاه، اصناف و کسبه و بازار و به طور کلی همه مردم باشند.

وی درباره انواع خدماتی که این مراکز به نیازمندان ارائه می‌کنند، عنوان کرد: آموزش‌های کسب و کار، مشاوره شغلی، مشاوره حقوقی و فنی در اجرای کسب و کار، پیگیری امور اداری، کمک به تأمین سرمایه و وثایق بانکی و از همه مهم‌تر کمک به بازاریابی و فروش محصولات از جمله کمک‌هایی است که توسط خیران کارآفرین ارائه می‌شود.