اخبار مهم:

۶۰ درصد ظرفیت صنعت کشور غیرفعال است

حجت الله عبدالملکی بعد از ظهر امروز سه شنبه در نشست تخصصی که در راستای توسعه اشتغال محرومین در استان کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: جهش تولید در فروردین ماه سال جاری توسط مقام معظم رهبری در حالی مطرح شد که اعتراضات زیادی مبنی بر اینکه که تاکنون شعار رونق تولید در سال گذشته عملی نشده وجود داشت.

وی جهش تولید را به عنوان مسئله‌ای ساده که تحقق آن نیازمند انقلاب اقتصادی در ایران است عنوان کرد و افزود: هم اکنون ۶۰ درصد ظرفیت صنعت ایران با وجود سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته، مواد اولیه، نیروی انسانی و تجهیزات غیرفعال است و اگر این ظرفیت فعال شود طی یک سال ۲۰ درصد رشد اقتصادی خواهیم داشت.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) به سایر ظرفیت‌های اقتصادی کشور اشاره و تصریح کرد: با استفاده از پنج درصد ظرفیت ۱۵ کشور همسایه با جمعیتی معادل ۶۲۰ میلیون نفر که وارداتی بیش از یک هزار میلیارد دلار از کشورهای دیگر دارند می‌توان یک هزار و ۵۰۰ هزار میلیارد تومان درآمدزایی برای کشور فراهم آورد که سبب افزایش تولید ملی خواهد شد.

فعالیت پالایشگاه‌های کشور سبب ایجاد ارزش افزوده می‌شود

وی ادامه داد: اگر پالایشگاه‌های کشور نفت خام را فرآوری کرده و با ارزش افزوده بیشتری بفروشند جهش تولید اتفاق خواهد افتاد و این ظرفیتی جدا از سایر بخش‌های اقتصادی کشور همچ ن معادن، شرکت‌های دانش بنیان و صنایع دستی است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به زندگی محمد تقی فراهانی ملقب به امیر کبیر بیان کرد: انتصاب امیرکبیر به عنوان نخست وزیر ایران در یک صد و ۷۰ سال پیش با وجود مشکلات کشور از جمله حقوق‌های نجومی پادشاه، استانداران و وابستگان بود، در آن زمان بودجه‌های تصویب شده و دخل و خرج کشور مشخص نبوده و فساد و رشوه مملکت را فرا گرفته بود.

عبدالملکی با اشاره به اقدامات امیرکبیر همچون کاهش حقوق پادشاه و اطرافیان، مبارزه با فساد اقتصادی، درخواست همکاری مردم برای معرفی مفسدین، ساماندهی اوضاع گمرکات و اصلاح بودجه، جبران کسری بودجه و کاهش و میزان بدهی‌های خارجی خاطرنشان کرد: کسانی که تا آن زمان حقوق‌های نجومی دریافت می‌کردند به خارجی‌ها پناه بردند تا آن‌ها با دخالت خود مانع از اصلاح ساختاری کشور شوند، این اقدام با ایستادگی امیرکبیر مواجه و مانع از دخالت آن‌ها در امورات مملکت شد.

وی به قتل امیرکبیر توسط نظام فاسد و پایان یافتن دوران سه سال و سه ماهه نخست وزیری فراهانی اشاره کرد و گفت: از سال ۱۳۳۲ آمریکایی‌ها به طور کامل در ایران مستقر شده و به استعمار پرداختند، زیرا که الگوی استعمار برخلاف شعار آن‌ها است که می‌گویند برای آبادانی به این کشور آمده‌ایم.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به ماهیت اصلی استعمارگران در از بین بردن صنعت کشور مستعمره همچون اقدام انگلیسی‌ها در از بین بردن صنعت نساجی هندوستان گفت: با انقلاب اسلامی ایران، آمریکایی‌ها از کشور اخراج شدند اما تفکرات آن‌ها همچون نظام بانکی ضد تولید و خام فروشی پابرجا است، یکی از افتخارات وزرای نفت ایران افزایش فروش نفت خام است در حالی که همین نفت خام در کشورهای صنعتی تبدیل به ارزش افزوده می‌شود.

عبدالملکی با اشاره به ظرفیت‌های فضای مجازی برای جهش تولید بیان کرد: هم اکنون ۵۰ میلیون ایرانی عضو شبکه خارجی اینستاگرام هستند و آمریکایی‌ها با استفاده از این پلتفرم‌ها فضای سیاسی و اقتصادی کشور را مدیریت می‌کنند، این موضوع نیازمند سرمایه‌گذاری و راه اندازی یک شبکه ایرانی است.

در تفکر انقلابی فیلترینگ جایی ندارد

وی با اشاره به اعتقاد برخی افراد مبنی بر عدم توانایی شبکه‌های مجازی داخلی و لزوم حمایت از آن‌ها برای حصول نتیجه مطلوب، افزود: در تفکر انقلابی فیلترینگ جایی ندارد، بلکه به جای آن باید از صفحات مفید داخلی حمایت کرده و محتوای مناسبی برای آن تولید شود، از کسانی که دنبال کننده‌های زیادی دارند اما صفحات آن‌ها برای اقتصاد کشور مفید نیست باید مالیات اخذ شود و در صورتیکه به تبلیغ کالاهای ایرانی مورد تأیید وزارت صنعت، معدن و تجارت با زبان‌های مختلف بپردازند باید معافیت‌های مالیاتی به آن‌ها تعلق گیرد.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: با کمک بسیج سازندگی تا پایان سال ۱۴۰۴ اشتغالزایی محرومین در کرمانشاه را به سرانجام خواهیم رساند و ۱۰ درصد از جمعیت کارآفرینان کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور در کرمانشاه حضور داشته و طی سال جاری یک هزار شغل در این استان ایجاد کرده‌اند.